Brilleværk

Kontaktlinser

Et fantastisk alternativ

Er du i virkeligheden led og ked af at gå med briller, eller vil du bare gerne slippe for dem i en gang i mellem? Kontaktlinser er vejen frem!  

Du kan bruge linser en gang i mellem til fx sport eller bare til fest og farver. Det kan også være, du foretrækker linser til fuldtidsbrug. Uanset, så hjælper vi dig gerne. Vi har et bredt udvalg af både 1dags og månedslinser og linser, du kan sove med. Og du kan både få dem i fast abonnement eller købe frit, når du har brug for dem. Minimum 1 gang om året skal du dog have en kontrol, så vi sikrer os, at dine øjne har det godt, og du fortsat har den bedste løsning. 

Der er mange fordele ved at købe linser hos Brilleværk:

  • Mulighed for gratis at prøve linserne 
  • Mulighed for at afprøve linserne hjemme hos dig selv
  • Grundig instruktion i brugen af dem 
  • Du får altid tilbudt markedets bedste og nyeste linsetyper 
  • Du får linser, der passer til dine behov – nærsynet, langsynet – ja sågar også til bygningsfejl eller med læsestyrke 
  • Du kan vælge mellem dag-, døgn- nat- eller flerstyrkelinser 

Så hvilken linse er så bedst til dig? Det finder vi naturligvis ud af sammen, men her kan du se lidt om de forskellige linser herunder:

Kvinde med kontaktlinse

1-DAGSLINSER

1-dagslinser er ideelle, hvis du ønsker komfort og sikkerhed. 1-dagslinser er det rigtige valg til sport og fritidsaktiviteter, og du slipper for rengøring af linserne. 1-dagslinser minimerer risikoen for øjenirritation og er også velegnede til brugere, som skifter mellem briller og kontaktlinser. 

MÅNEDSKONTAKTLINSER

Månedslinser bruges i op til 30 dage, og herefter skifter du til et nyt sæt linser. 30-dageslinser er kun til dagsbrug og skal renses hver aften og opbevares i rensevæske natten over. 

DØGNLINSER

Døgnlinser kan bruges døgnet rundt i op til 30 dage, så du behøver f.eks. ikke at medbringe rensevæske og lignende, når du skal hjemmefra. Døgnslinser er fremstillet af et materiale, der tillader stor iltgennemstrømning, og derfor bliver hornhinden ikke irriteret. 

FLERSTYRKELINSER

Kontaktlinser fås også med glidende overgang, så det er muligt at se skarpt på alle afstande. Denne type linser kan kræve tilvænning, men tilbyder god synskomfort. Samtidig kan du vælge mellem korttidslinser og langtidslinser. 

NATLINSER

Natlinser er kontaktlinser, som man skal sove med. De former øjnene om natten, så man kan gå uden linser om dagen. Det kan f.eks. være en god løsning for personer, der ellers har svært ved at bruge linser pga. af tørre øjne. De er også med til at bremse udviklingen af nærsynethed.