Brilleværk

Synsprøve

En grundig synsprøve

Alt for mange får ikke undersøgt deres syn ofte nok – og desværre heller ikke grundigt nok. Pudsigt, fordi de fleste af os fx troligt går til tandlægen, selv om vi ikke forventer, der er noget galt med tænderne. 

Hos Brilleværk sætter vi altid god tid af til synsprøven, så vi kan komme godt omkring dit syn – og faktisk også dit samsyn. Vi spørger ind til en masse ting om dig, dit job, dine hobbies og interesser, dit generelle helbred og hvilke udfordringer du har med synet. Alt sammen for at kunne målrette synsprøven og finde den absolut bedste løsning til dig.

Kort sagt: Vi tager godt hånd om dig! 

BrilleVærk

Tjek dit syn!

I forbindelse med synsprøven tager vi et billede af dit øje og måler det indre tryk i øjet. Alt samme noget, der kan hjælpe os med at opdage øjensygdomme i tide og før de gør alvorlig skade på dit syn. Den del, der handler om sygdomme, samarbejder vi med dygtige øjenlæger omkring. 

Men hvad skal du selv være opmærksom på?

Du skal selvfølgelig reagere, hvis du føler, at dit syn er blevet dårligere, men der er også andre ting, du skal være opmærksom på: 

1) Har du ofte hovedpine? Spændinger i nakke eller kæbe? 

2) Har du svært ved at holde dit fokus i længere tid? Oplever du måske ligefrem at se dobbelt ind i mellem? Eller lukker du det ene øje, hvis du skal se noget klart? 

3) Trækker du ting enten tættere til dig eller skubber dem længere væk for at se bedre? 

4) Er du blevet følsom overfor lys – eller kræver du mere lys end tidligere? 

Kan du nikke genkendende til noget af ovenstående? Så er det en god idé at få lavet en synsprøve.