Brilleværk

Synets udfordringer

Alsidig optiker til dit synsbehov

Hos Brilleværk har vi erfaring med alle tænkelige synsrelaterede udfordringer, og kender derfor vigtigheden af ikke bare at putte vores kunder i kasser. Hvad end du er langsynet, nærsynet, lider af dobbeltsyn eller blot kan konstatere at dit syn er blevet værre, skræddersyr vi vores løsninger specifikt til dine behov og ønsker.

Vores mission er at gøre det nemmere, sjovere og langt mere gennemskueligt at købe briller til en fornuftig pris. Uanset hvilke udfordringer dit syn har, finder vi den rette løsning, der komplimenterer både dine øjne og din stil. Vilægger stor vægt på godt design og håndværk, hvorfor vi altid har mange trendy stel fra både kendte og mindrekendte mærker i vores butik på Nørrebro.

Vi imødekommer alle synsrelaterede udfordringer

Vores fokus er på at gøre den indledende synsprøve, samt eventuelle brillekøb, så tryg og behagelig en oplevelse som muligt. Vi tager os tid til at finde frem til nøjagtig hvad dit syn behøver, og holder os løbende opdaterede på den nyeste forskning samt behandlingsmuligheder inden for synsrelaterede udfordringer. Vi hjælper gerne med løsninger til dig som:

 

  • Lider af dobbeltsyn
  • Er nærsynet
  • Er langsynet
  • Er samsynsudfordret
  • Bruger af flerstyrkeglas- eller linser

Ser du ikke din udfordring på ovenstående liste, så vær ikke bange for at kontakte os alligevel, og hør mere om, hvordan og om vi kan hjælpe.

Læs mere om vores synsprøve her

Anne Andersen Brilleværk

Book tid til en gratis synsprøve

Uanset om du mistænker forværret syn, eller ved præcis hvilken synsrelateret udfordring du døjer med, så er en uddybende synsprøve altid et godt valg. Vi sætter altid god tid af til dig, og sørger for at sætte dig grundigt ind i hvilken betydning din synsrelaterede udfordring har for dig, både nu og i fremtiden.

Ved spørgsmål er du velkommen til at ringe på telefon 31 52 51 20 eller sende en mail på info@brillevaerk.dk.Ønsker du at bestille tid til en synsprøve kan dette gøres gennem vores bookingformular. Vi ser frem til at møde dig.