Brilleværk

Om os

Hos Brilleværk bliver du mødt af de samme glade ansigter hver gang, du besøger os. Vi gør os umage for, at du skal føle dig både velkommen og vigtig i vores butik! Vi mener nemlig sagtens, at man kan være både professionel og personlig på samme tid! 

Hos Brilleværk vil du møde et modsvar til de større kæders til tider uigennemskuelige rabat-kampagne-marathon. Her koster varen det, den bør koste – og det gør den altid! Vi skifter kollektioner ofte, og vi håndplukker hvilke stel, vi har i butikken, så du altid kan finde noget nyt og spændende! Vi vil gerne gøre det nemt og sjovt for dig at være kunde hos os. 

BrilleVærk

Anne, optiker & indehaver

Jeg har været i optikerbranchens siden 2004, og har erfaring fra både kædebutikker og mindre forretninger. Jeg er mor til 4 herlige unger, gift med deres far og uddannet skolelærer, inden jeg blev optiker. Faktisk var jeg skolelærer lige her på Nørrebro!  

Jeg brænder for optik og alt hvad det kan! Det gælder selvfølgelig, når det rigtige stel skal vælges, men optik er så meget mere end det. For mig er optik både livsforandrende og livsforbedrende! Jeg bliver så glad, når jeg hjælper mine kunder af med dobbeltsyn eller hovedpine, når jeg forhindrer at et barn bliver mere og mere nærsynet, når en sportsudøver endelig knækker koden til kontaktlinser, eller når jeg bare redder en kundes gamle brille fra skraldespandens pinefulde død, fordi optik også er et håndværk!